Verbouwing; van keuken tot toilet

Verbouwen is iets dat u van te voren goed plant. FiXeRR Installatie Techniek denkt graag met u mee naar mogelijkheden. Dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen in een praktische opmaat gemaakte oplossing. En door onze keuze om alleen hoogwaardige kwaliteit materialen te gebruiken bent u na jaren nog verzekerd van een uitstekend resultaat.

Wat wij onder andere doen

Keuken

Een keuken verbouwen is maatwerk, u weet hoe u alles wilt hebben maar wat is handig qua stroom, apparaten en materiaalkeuzen? Wij denken graag met u mee en kunnen uw keuken renoveren of verbouwen en nieuwe apparaten plaatsen en aansluiten met oog op praktisch en veiligheid. 

Badkamer

Van inloopdouche tot badkuip, FiXeRR Installatie Techniek kan uw hele badkamer verbouwen of renoveren met oog voor detail en praktijk. Van tegels leggen met vloerverwarming tot het verplaatsen van leidingen. 

Toilet

Een zwevend toilet of toch liever een verhoogd toilet? FiXeRR Installatie Techniek kan uw hele toilet aanpassen zoals u wilt. Ook het verleggen van leidingen of het aansluiten vaan nieuwe kraan is geen enkel probleem. 

Waarom FiXeRR Installatie service?

  • 1 Volledig jaar garantie
  • 2 Jaren lange ervaring
  • 3 Werken volgens regelgeving

Contact opnemen voor een verbouwing?

U kunt direct bellen met 036-5325808 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug.

Vereist
Vereist
Vereist